EXCLUSIVE
houten vloeren

UNIEK PARKET MET EXCLUSIEVE AFWERKING

 

Met het EXCLUSIVE assortiment kiest U voor een extra uitgesproken natuurlijke look van hout waarbij de nerven benadrukt worden, verfijnd egaal ingekleurd met uitgeselecteerde kleurenmengelingen.

ENDLESS parket is altijd vervaardigd met gezaagde toplagen, dit productieproces behoudt de evenwichtige structuur van het hout.

Alle planken worden standaard geborsteld om een goede propere “Basis” te bekomen zodat de reactieve beitsen goed kunnen inwerken met als resultaat een verfijnde egale kleuring.

Deze reactieve beitsen worden hier nog eens extra behandeld met veroudering technieken.

Een eerste fixeerlaag zal het effect van de reactiebeitsen bewaren .

De 3 dubbele kleurloze afwerkingslagen zorgen voor een high-end bescherming en een gladde look.`

Omwille van het ovengedroogd proces kunnen de gebruikte reactiebeitsen traag indringen en verkrijgen we een zeer standvastige kleurhechting.

Mettertijd kleurt parket donkerder en vormt er zich een glanzend laagje of ‘patina’ op het oppervlak. Dit proces kan tientallen jaren duren, maar dat maakt het juist zo bijzonder. Gelukkig hoef jij niet zo lang te wachten, want met de juiste combinatie van ambacht en wetenschap creëren we jouw EXCLUSIVE vloer in minder dan 3 weken.

Op zoek naar de overtreffende trap van EXCLUSIVE? Gemaakt van specifiek uitgekozen hout, met extra bewerking of zelfs opgebouwd van een eigen boom? Binnen de EXCLUSIVE parketlijn werkten we daarom de EXCLUSIVE+ varianten uit. Klik hier om EXCLUSIVE+ vloeren te bekijken.

De voordelen nog eens op een rijtje

EXCLUSIVE |+

  • Uniek parket met exclusieve afwerking
  • Natuurlijke look van het hout extra geavanceerd benadrukken waarbij de texturen van het hout meer naar voor komen
  • Egale, verfijnde, specifieke kleuren
  • Parket kleuring met pattines op maat, geavanceerde beitsen, meerdere afwerklagen afgestemd op maat.
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Ovengedroogd
  • Standaard ENDLESS vernisafwerking voor een ultra hoge bescherming

Hoe kunnen wij jouw parketvloer vorm geven?

Wij bezorgen je graag meer info of een offerte.

Contacteer ons

Waar kunnen we u mee helpen?

Info voor professionelen

Endless Floors staat open voor samenwerkingen. Bent u een architect en wil u één van onze parketvloeren in uw project? Wilt u onze parketvloeren in uw showroom? Bent u benieuwd naar de voorwaarden om erkend Endless Floors plaatser te worden? Stuur ons een mailtje naar samenwerken@endless-floors.be en we nemen contact met u op.

ENDLESS