SOLID houten vloeren

AMBACHTELIJK PARKET MET STANDAARD AFWERKING

SOLID

Op zoek naar een degelijke houten vloer die tegen een stootje kan? En heb je geen zin om daar lang op te wachten? Snuister dan eens door ons SOLID-gamma.

Onze houten vloeren zijn steeds ovengedroogd. Door de temperatuur gaan de poriën openstaan en dringt de kleurolie dieper in het hout. Hierdoor zal de kleur minder snel loskomen dan bij led-gedroogd parket en ontstaan er minder snel krassen.

✔️ Leverbaar in 1 week

✔️ 15 standaard kleuren

✔️ 1 beschermingslaag

Wist je dat?

Meer dan 90% van de parketvloeren in België zijn led-gedroogd. Door led-olie bloot te stellen aan een speciale lichtfrequentie droogt de olie in twee minuten op en krijgt de olie geen tijd om in te dringen in de houten textuur. Daarna kan het hout snel gestapeld en verwerkt worden, zodat het minder plaats inneemt bij de fabrikant. Bij ENDLESS daarentegen, hebben we alle tijd en plaats om jouw parket met de juiste zorg te behandelen. Wij maken geen gebruik van led-olie, maar van hardwax en hoogwaardige oliën. Het drogen gebeurt in de oven. Dit neemt meer tijd en ruimte in beslag, maar het zorgt wel voor mooiere kleuren en een slijtvaster resultaat.

Interesse in dit parket?

Wij bezorgen je graag meer info of een offerte.

SOLID+

Door het parket te behandelen met een extra laag ultraharde wax krijgt het een nog betere bescherming tegen vocht en krassen. Zo ben je er zeker van dat je houten vloer generaties lang meegaat. Bovendien maakt deze tweede beschermingslaag het oppervlak gladder. Dit maakt SOLID+ net iets onderhoudsvriendelijker dan standaard SOLID.

✔️ Leverbaar in 1 week

✔️ 15 standaardkleuren

✔️ 2 beschermingslagen

BESCHIKBARE KLEUREN

Onze SOLID-vloeren zijn in heel wat kleuren beschikbaar. Bezoek onze toonzaal om deze te bekijken. Spoedig lanceren we onze kleurenkiezer ook op onze website.

Interesse in dit parket?

Wij bezorgen je graag meer info of een offerte.

Contacteer ons

ENDLESS