ES-003 Smokey Mountains

ES-003 Smokey Mountains
ES-003 Smokey Mountains

Met het ESSENTIAL assortiment kies je voor de “Nature look” van hout, egaal ingekleurd. Elke ENDLESS parket is vervaardigd met gezaagde toplagen, door dit productieproces behouden we de evenwichtige structuur van het hout. Alle planken worden standaard geborsteld om een goede propere “Basis” te bekomen voor een egale kleuring met oliën.

Stap 3:  je sortering

Met de sortering bedoelen we de structuur van het hout. Bomen zijn levend en daardoor ontstaan markeringen in het hout, gekend als 'knopen' (ook wel noesten of kwasten genaamd). Daarom worden parketvloeren in sorteringsklassen ingediend. Bij een ESSENTIAL vloer voorzien we in een sortering die zich tussen een Rustiek A en Rustiek AB bevindt

Stap 4: legpatroon & afmetingen

Al onze ESSENTIAL vloeren vervaardigen we in het meest gekozen legpatroon: het wildverband met gelijke breedtes.

Wild verband

Gelijke breedtes

Afmetingen

Planken: onze ESSENTIAL vloeren zijn 14/3 vervaardigd met een lengte van 190cm lang en 19cm breed.
Bij ESSENTIAL zijn deze afmetingen vast. Klik bovenaan op SOLID, PREMIUM of EXCLUSIVE om onze reeksen te bekijken waar meer keuzemogelijkheden zijn. Vind je niet wat je zoekt? Contacteer ons dan voor meer informatie.

Stap 5: je voeg

Bij een ESSENTIAL vloer voorzien we een microvelling van 1mm.

Microvelling

V-voeg van 1mm

Stap 6: Contacteer ons

Sluit er een ESSENTIAL vloer bij je keuze aan? De ESSENTIALs zijn omwille van hun beperktere keuzemogelijkheden, vlot op voorraad te verkrijgen.  Contacteer ons voor actuele prijzen en levertijden. We staan je graag te woord via Whatsapp, mail of ons contactformulier.

Waarom kiezen voor ENDLESS?

Eindeloos veel keuze

Met ENDLESS heb je de vrijheid om je vloer te matchen met je interieur in plaats van andersom. Kies uit honderden mogelijke kleuren, afwerkingen en verouderingstechnieken of laat ze speciaal voor jou ontwikkelen.

Detailgericht

Parket van ENDLESS wordt steeds door erkende vaklieden geplaatst. Zo ben je ook zeker van een egale houten vloer, zonder zonken of spleten. Voor een vloer die aansluit, tot in het kleinste hoekje.

Kwaliteitsgarantie

Ons keurmerk koop je niet in de winkel. Pas nadat een erkende kwaliteitscontroleur vaststelt dat je vloer volgens de regels van de kunst werd geplaatst, wordt hij bekroond met het ENDLESS-keurmerk.

Slijtvast

Parket van ENDLESS is steeds in België gemaakt en wordt altijd in de oven gedroogd. Daardoor gaan de poriën van het hout openstaan en dringen kleurbehandelingen dieper in. Dit zorgt voor een kleurvaster resultaat en een slijtvaster oppervlak.

Snelle levering

We beschikken over een grote voorraad voorbewerkt parket.

Hierdoor moet je nooit lang wachten op je parket: maximaal 1 week voor de standaard SOLID-afwerking en 3 tot 12 weken voor het EXCLUSIVE-gamma.

Duurzaamheid

Om het gebruik van fossiele brandstoffen terug te dringen verwarmen we ons volledige bedrijfspand (inclusief droogovens en spuitcabine) met huisgemaakte biomassa in plaats van fossiele brandstoffen.

Contacteer ons

Waar kunnen we u mee helpen?

Info voor professionelen

Endless Floors staat open voor samenwerkingen. Bent u een architect en wil u één van onze parketvloeren in uw project? Wilt u onze parketvloeren in uw showroom? Bent u benieuwd naar de voorwaarden om erkend Endless Floors plaatser te worden? Stuur ons een mailtje naar samenwerken@endless-floors.be en we nemen contact met u op.

ENDLESS