S-020 Waconda

S-020 Waconda
S-020 Waconda

  Benieuwd hoe wij deze vloer in onze toonzaal hebben gepresenteerd? Klik hier om een voorbeeld te bekijken.

Nadat je de reeks en kleuring gekozen hebt, volgen nog enkele stappen: de sortering, de afwerking, het legpatroon en de voeg kiezen. We nemen je graag mee door de verschillende keuzemogelijkheden.

Stap 3: kies je sortering

Met de sortering bedoelen we de structuur van het hout. Bomen zijn levend en daardoor ontstaan markeringen in het hout, gekend als 'knopen' (ook wel noesten of kwasten genaamd). Daarom worden parketvloeren in sorteringsklassen ingediend. ENDLESS biedt 4 kwalitatieve sorteringsklassen aan:

Prime Bis: naturel hout met amper knoopjes. De knoopjes zijn maximaal 5mm.

Rustiek A: rustieke uitstraling door de knoopjes tot 15mm. Gestopte gebreken tot maximaal 10mm zijn toegestaan

Rustiek AB: hier vind je meer en grotere knopen in terug dan in een Rustiek A. Knopen tot 30mm en gestopte gebreken tot 20mm kunnen voorkomen in deze sortering

Rustiek ENDLESS: specifieke uitsortering om het ENDLESS parket meer tot zijn recht te laten komen.

Hieronder plaatsen we een voorbeeld van elke sortering. Bezoek een verdeler of onze toonzaal te Tielen, daar tonen we je graag de verschillende sorteringen op onze voorbeeldvloeren.

Prime Bis

Rustiek A

Rustiek AB

Rustiek ENDLESS

Stap 4: kies je afwerking

Nadat we je parket gekleurd hebben, kunnen we één of meerdere afwerkingslagen toepassen. Elke afwerkingslaag heeft zijn eigen effect op het uitzicht, het gevoel en het gebruik van jouw parket.

In onze toonzaal hebben we parketvloeren beschikbaar met alle mogelijke afwerkingen. Zo kan je zelf zien welke afwerking(en) jou het meeste aanspreken.

Borstelen

+ Zacht

++ Medium

+++ Zwaar

Roken

Lintzaag

Zandstralen

Verouderen

+ Zacht

++ Medium

+++ Zwaar

Kleuren

Bovenaanzicht

Voegen

Stap 5: kies je legpatroon

Het legpatroon is een belangrijke beslissing voor jouw vloer en bepaalt mee het uitzicht en gevoel van de parketvloer. We kunnen 6 verschillende legpatronen aanbieden.

Wild verband

Gelijke breedtes

Wild verband

Verschillende breedtes

Hongaarse punt

45°

Hongaarse punt

60°

Visgraat

Versailles

Stap 6: kies je voeg

Als laatste stap kies je de voeg voor jouw droomparket. De meest gekozen voeg is de microvelling, maar een u- of v-voeg, of zelfs geen voeg, behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Geen voeg

Recht aansluitend

Microvelling

V-voeg van 1mm

V-voeg

V-voeg van 2mm

U-voeg

U-voeg van 2x2mm

Verouderd

Ruwe V-voeg voor een verouderde look

Stap 7: Contacteer ons

De vloer van je dromen gevonden? Of kan je hulp gebruiken bij het uitkiezen van de perfecte houten vloer? Er zijn veel keuzemogelijkheden en wij kunnen je helpen. Neem contact op via Whatsapp, mail of ons contactformulier om je bestelling te plaatsen of om onze huisdesigners je persoonlijk te woord te laten staan.

Waarom kiezen voor ENDLESS?

Eindeloos veel keuze

Met ENDLESS heb je de vrijheid om je vloer te matchen met je interieur in plaats van andersom. Kies uit honderden mogelijke kleuren, afwerkingen en verouderingstechnieken of laat ze speciaal voor jou ontwikkelen.

Detailgericht

Parket van ENDLESS wordt steeds door erkende vaklieden geplaatst. Zo ben je ook zeker van een egale houten vloer, zonder zonken of spleten. Voor een vloer die aansluit, tot in het kleinste hoekje.

Kwaliteitsgarantie

Ons keurmerk koop je niet in de winkel. Pas nadat een erkende kwaliteitscontroleur vaststelt dat je vloer volgens de regels van de kunst werd geplaatst, wordt hij bekroond met het ENDLESS-keurmerk.

Slijtvast

Parket van ENDLESS is steeds in België gemaakt en wordt altijd in de oven gedroogd. Daardoor gaan de poriën van het hout openstaan en dringen kleurbehandelingen dieper in. Dit zorgt voor een kleurvaster resultaat en een slijtvaster oppervlak.

Snelle levering

We beschikken over een grote voorraad voorbewerkt parket.

Hierdoor moet je nooit lang wachten op je parket: maximaal 1 week voor de standaard SOLID-afwerking en 3 tot 12 weken voor het EXCLUSIVE-gamma.

Duurzaamheid

Om het gebruik van fossiele brandstoffen terug te dringen verwarmen we ons volledige bedrijfspand (inclusief droogovens en spuitcabine) met huisgemaakte biomassa in plaats van fossiele brandstoffen.

Contacteer ons

Waar kunnen we u mee helpen?

Info voor professionelen

Endless Floors staat open voor samenwerkingen. Bent u een architect en wil u één van onze parketvloeren in uw project? Wilt u onze parketvloeren in uw showroom? Bent u benieuwd naar de voorwaarden om erkend Endless Floors plaatser te worden? Stuur ons een mailtje naar samenwerken@endless-floors.be en we nemen contact met u op.

ENDLESS