SPECIALS

DE ENDLESS SHOWCASES

Omdat we bij Endless Floors geboeid zijn door eindeloze mogelijkheden tonen we graag wat we kunnen verwezenlijken. We tonen U graag wat Endless Floors kan vervaardigen… We presenteren U: onze SPECIALS.

Versailles

Het Versailles-patroon is een klassiek en elegant vloerpatroon dat zijn naam ontleent aan het beroemde Paleis van Versailles in Frankrijk. Het patroon werd voor het eerst toegepast in de 17e eeuw en werd een kenmerkend element van de luxueuze interieurs van het paleis. Het bestaat uit een geometrische rangschikking van houten panelen die samen een prachtig decoratief patroon vormen.

Bij Endless Floors kunnen wij Versaille-vloeren tot in uw woonkamer brengen.

Endless Versaille A

Endless Versaille B

Endless Versaille C

Endless Versaille D

Endless Versaille E

Interesse in deze specials?

Wij bezorgen je graag meer info of een offerte.

Original paint

Een prachtige vloer met felle kleuren, om Uw woonkamer een vintage doch speelse look te geven. Door afwisselend gekleurde met natuurlijk houten planken te gebruiken, wordt een hoogwaardig effect gecreëerd.

Burnt Oak

“Burnt oak parquet” verwijst naar parketvloeren gemaakt van eikenhout waarbij de planken een behandeling hebben ondergaan waarbij het hout een verbrand uiterlijk heeft gekregen. Het resultaat is een geschroeide uitstraling.
Dit type parketvloer kan een unieke en eigentijdse uitstraling geven aan een ruimte, en het kan een populaire keuze zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een vloer met karakter en een modern designelement. Bij het overwegen van een “burnt oak”-parketvloer is het belangrijk om te kijken naar verschillende afwerkingen en stijlen om ervoor te zorgen dat het past bij de algehele esthetiek van de ruimte waarin het wordt geïnstalleerd.

Hoe kunnen wij jouw parketvloer vorm geven?

Wij bezorgen je graag meer info of een offerte.

Reclaimed Olm

Olm is een houtsoort die soms wordt gebruikt voor parketvloeren vanwege zijn kwaliteiten als houtsoort. Waarom kiezen voor olm?

  • Uniek uiterlijk: Olm heeft vaak een opvallende en aantrekkelijke nerfstructuur en kleurvariatie, waardoor het een unieke uitstraling heeft. Het kan variëren van lichtgeel tot donkerbruin, en de nerven kunnen opvallend en decoratief zijn.
  • Duurzaamheid: Olm staat bekend om zijn duurzaamheid. Het is hard en slijtvast, waardoor het geschikt is voor vloertoepassingen. Een duurzame parketvloer gaat langer mee en vereist minder onderhoud.
  • Weerstand tegen buigen: Olm heeft de neiging om minder te buigen en kromtrekken dan sommige andere houtsoorten, waardoor het stabiel blijft, zelfs onder veranderende omstandigheden zoals schommelingen in vochtigheid.
  • Bewerkbaarheid: Olm is over het algemeen goed te bewerken en kan gemakkelijk worden geschaafd en gevormd.

Olm wordt niet zo wijdverbreid gebruikt als sommige andere houtsoorten zoals eik voor parketvloeren. Het kan echter een uitstekende keuze zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke uitstraling en bepaalde eigenschappen van olm waarderen.

Wanneer we een reclaimed olm vloer vervaardigen, maken we daarenboven gebruik van gerecycleerde olm-planken, voor nog meer duurzaamheid en karakter.

XXL / kamervullende planken

Vereist jouw interieur een moderne, strakke look? Bij Endless Floors kunnen we ook XXL parketplanken vervaardigen. Deze planken zijn langer dan dat de ruimte breed is. Daardoor kunnen onze erkende plaatsers exact één plank tussen de twee muren verwerken. Deze plank strekt dan van muur tot muur, zonder onderbreking. Een prachtig resultaat. Bij Endless Floors kunnen we deze kamervullende planken vervaardigen tot wel 15 meter!

 

Contacteer ons

Waar kunnen we u mee helpen?

Info voor professionelen

Endless Floors staat open voor samenwerkingen. Bent u een architect en wil u één van onze parketvloeren in uw project? Wilt u onze parketvloeren in uw showroom? Bent u benieuwd naar de voorwaarden om erkend Endless Floors plaatser te worden? Stuur ons een mailtje naar samenwerken@endless-floors.be en we nemen contact met u op.

ENDLESS