ESSENTIAL houten vloeren

AMBACHTELIJK PARKET MET STANDAARD AFWERKING

Met het ESSENTIAL assortiment kiest U uit onze voorgeselecteerde houten vloeren. Waar we u bij de SOLID, PREMIUM of EXCLUSIVE lijnen zelf heel wat laten bepalen, beperken we bij ESSENTIAL de keuzemogelijkheden, om u een kwalitatieve vloer aan een scherpe prijs te kunnen leveren. We voorzien 3 populaire kleuringen die we vlot op voorraad hebben voor uw projecten.

ENDLESS parket is altijd vervaardigd met gezaagde toplagen, dit productieproces behoudt de evenwichtige structuur van het hout.

Alle planken worden standaard geborsteld om een goede propere “Basis” te bekomen. In tegenstelling tot de andere ENDLESS lijnen gaan we bij ESSENTIAL niet beschermen met olieën, maar zorgen vernislagen voor de bescherming van het parket beschermen.

Stap 2: kies je kleuring

De ESSENTIAL voordelen nog eens op een rijtje

  • Nature look van het hout behouden
  • Egale kleuren
  • Slijtvast+
  • 1 kleurlaag
  • 3 vernislagen
  • Onderhoudsvriendelijk

Interesse in dit parket?

Wij bezorgen je graag meer info of een offerte.

Contacteer ons

Waar kunnen we u mee helpen?

Info voor professionelen

Endless Floors staat open voor samenwerkingen. Bent u een architect en wil u één van onze parketvloeren in uw project? Wilt u onze parketvloeren in uw showroom? Bent u benieuwd naar de voorwaarden om erkend Endless Floors plaatser te worden? Stuur ons een mailtje naar samenwerken@endless-floors.be en we nemen contact met u op.

ENDLESS